Selecteer een pagina

Wespen zijn nuttige dieren die kleine en vaak lastige insecten eten. Hierdoor kan het handig zijn als er af en toe eentje bij u in de buurt heeft. Echter is het wel zo dat ze je vaak lastig vallen tijdens bijvoorbeeld het eten. Vooral in grote hoeveelheden kunnen wespen vervelend zijn. 

Naast dat ze u lastig vallen kunnen ze ook schade toebrengen aan uw kantoor. Met name wanneer u last heeft van een nest in uw pand, wanneer dit het geval is kan het snel een groot probleem worden. Dit is wanneer vakkundige bestrijding u goed van pas kan komen.

Hoe vind je een wespen nest?

De eerste stap is het vinden van de locatie van de wespen. Je kan nog zoveel wespen uitroeien als je wilt, zolang je de bron niet aanpakt, zul je er last van blijven houden. Om een nest te vinden let dan goed op plaatsen waar de wespen extra actief zijn. Vaak kun je vanaf deze plaatsen herleiden waar de wespen vaak vandaan komen of naartoe gaan. Als je een opening hebt gevonden in uw pand sluit deze dan niet af. Hiermee lost je het probleem niet op, wespen zijn erg doortastend en zullen snel een nieuwe opening vinden. Wanneer je dit wel doet, is de kans groot dat ze ergens anders in uw pand zullen opduiken.

Je hebt tegenwoordig ook allerlei sprays en dergelijken om wespen te bestrijden, ook dit raden wij ten zeerste af. Veel sprays werken niet goed genoeg en kunnen bovendien schadelijk zijn voor jouw en je personeel. Het is niet voor niets dat professionele ongediertebestrijders altijd beschermende kleding dragen bij de bestrijding van wespen.

Overlast van wespen

Bij overlast van wespen raden we aan om goed te kijken naar waar ze vandaag komen en de ernst van de situatie. Wanneer je af en toe een wesp tegenkomt in je kantoor dan kan je dit prima zelf bestrijden. Wanneer je erge overlast hebt en er een vermoeden is dat er een nest is dan kunt u het beste een professional inschakelen om de overlast te bestrijden.

Wespen bestrijden

Wanneer je last hebt van wespen zijn er meerdere manieren om deze te bestrijden. Indien het in kleine mate is zijn er meerdere huis, tuin en keuken artikelen die kunnen helpen. Ook zijn er middelen te koop bij supermarkten en bouwmarkten die kunnen helpen. Heb je erge overlast of twijfel je wat je moet doen, schakel dan altijd een professional in. Hierdoor weet je zeker dat het probleem goed opgelost wordt en bij de bron wordt aangepakt. Heb je nu hulp nodig bij het bestrijden van wespen? Neem dan contact op met budget ongediertebestrijding Den Haag, ongediertebestrijding Rotterdam of ongediertebestrijding Amsterdam.

Wespen voorkomen

Wanneer je een professional inschakelt om te helpen bij het bestrijden van wespen zal deze je daarna ook helpen en adviseren met het voorkomen van een nieuwe wespenplaag. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat je van het probleem af bent, maar kan je er ook gerust op zijn dat deze niet terug zullen komen in de toekomst.

het Belang van Wollen Vloerkleden in Jouw Huis

het Belang van Wollen Vloerkleden in Jouw Huis

Wanneer je denkt aan de inrichting van je huis, is het gemakkelijk om te focussen op meubels, verlichting en kleurenschema's. Maar laten we niet het belang van vloerkleden vergeten, vooral de warme en gezellige sfeer die een wollen vloerkleed kan toevoegen. In deze...

Lees meer
Rotan hanglampen: een natuurlijke touch in je woonkamer

Rotan hanglampen: een natuurlijke touch in je woonkamer

Rotan is een natuurlijk materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor het maken van meubels, accessoires en verlichting. Rotan hanglampen zijn een populaire keuze voor de woonkamer, omdat ze een warme en natuurlijke sfeer creëren. In dit blog bespreken we de...

Lees meer
Het nemen van ontslag bij ziekte

Het nemen van ontslag bij ziekte

In het leven kunnen zich situaties voordoen waarin we gedwongen worden om moeilijke beslissingen te nemen. Een van die uitdagende beslissingen kan het nemen van ontslag zijn wanneer je ziek bent. Hoewel het in dergelijke omstandigheden misschien ontmoedigend lijkt,...

Lees meer