Selecteer een pagina

Niets is vervelender dan een telefoon dat snel leeg is. Ben je net je favoriete serie aan het kijken, aan het navigeren omdat je de weg niet weet of aan het appen met je beste vriendin valt je telefoon opeens uit. In de meeste gevallen is een zwakke accu het probleem. Maar hoe weet je nu dat de batterij daadwerkelijk het probleem is, en niet iets anders? Er zijn talloze signalen waar je aan kunt herkennen dat de batterij zijn langste tijd heeft gehad. Je kunt de accu vervangen bij onder andere telefoon reparatie Breda of een nieuw toestel aanschaffen. 

Je telefoon gaat minder lang mee

Als je een nieuwe telefoon koopt kun je altijd genieten van de lange batterijduur dat het met zich meebrengt. Je kunt er de hele dag mee doen zonder dat je het toestel hoeft op te laden. De duurdere varianten kunnen zelfs twee dagen mee. Op het moment dat je merkt dat je je telefoon vaker moet opladen en het minder lang meegaat, weet je dat de batterij zwakker wordt. Je kunt dan overwegen om er een nieuwe accu in te laten zetten. 

Je toestel wordt warm

Wanneer je je smartphone gaat opladen zal er warmte vrijkomen. Dat is niet gek en hoort zelfs zo. Het kan voorkomen dat je toestel tijdens het opladen heet aanvoelt. Als dat gebeurd ontstaat er een onveilige siutatie en kun je beter kiezen voor een nieuwe batterij. Bij recente toestellen komt dit gelukkig niet zoveel meer voor.

Telefoon werkt alleen met lader

Mocht de batterij helemaal stuk zijn bestaat de kans dat je het toestel alleen nog maar kunt gebruiken wanneer deze is aangesloten op de oplader. Dus als je smartphone ineens uitvalt en niet meer wilt opstarten, probeer hem dan eerst aan te sluiten op de oplader. Als het aan gaat weet je dat de batterij de boosdoener is. 

Batterij laadt niet meer volledig op

Tot slot kan het ook gebeuren dat je telefoon niet meer volledig wilt opladen. Probeer je telefoon wat langer aan de oplader te leggen, mocht dat niet baten is het tijd om je batterij te vervangen. De meeste smartphones hebben ook de mogelijkheid om bij de instellingen de status van de batterij te controleren. 

Je horloge succesvol verkopen met scherpe foto’s

Je horloge succesvol verkopen met scherpe foto’s

Het kan natuurlijk voorkomen dat je al een langere tijd een horloge in bezit hebt en je oog is gevallen op een nieuwe. Je kunt er dan voor kiezen om het horloge op te bergen want misschien wil je het later nog eens dragen. Je horloge verkopen is natuurlijk ook een...

Lees meer
Voordelig een tweedehands fiets kopen

Voordelig een tweedehands fiets kopen

Als er één plek is waar er veel gebruikt wordt gemaakt van de fiets, is het ons land wel. Het is de nummer één vervoersmiddel in Nederland en vrijwel iedereen heeft de beschikking over een fiets. Een nieuwe fiets kan flink wat kosten met zich meebrengen, daarom is een...

Lees meer
Last van wespen op je kantoor? Zo kom je er vanaf!

Last van wespen op je kantoor? Zo kom je er vanaf!

Wespen zijn nuttige dieren die kleine en vaak lastige insecten eten. Hierdoor kan het handig zijn als er af en toe eentje bij u in de buurt heeft. Echter is het wel zo dat ze je vaak lastig vallen tijdens bijvoorbeeld het eten. Vooral in grote hoeveelheden kunnen...

Lees meer